Hodnocení obchodu

4,9 3270 hodnocení
5
3092x
4
77x
3
31x
2
21x
1
49x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.3.2018
+ ochota řešit problémy s kurýrem

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, Děkujeme za vaši ochotu a jsme rádi že jste byl/a spokojený/á
A Avatar autora Alena | 17.3.2018
+ rychlé dodání
- trošku zmatek

Zboží bylo dodáno téměř okamžitě po zaplacení, chyba byla v počtu objednaných ručníků. Majitel e-shopu po telefonickém rozhovoru rychle vše poslal a jako omluvu přidal další 2 ks zdarma.
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, Děkujeme za Vaše hodnocení. + snažíme se co nejrychleji objednávku odeslat. - Ano máte pravdu kolegyně se spletla a bohužel to byla chyba na naší straně. Budeme se snažit více příště :-) S pozdravem pepovalsvea.cz
B Avatar autora Beri49 | 6.3.2018
+ rychlé jednání
- dražší doprava

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den,vážený zákazníku, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velice si toho vážíme. Jsme rádi že jste byl částečně spokojený. Co se týče dopravy, je dražší protože společnostn nám zatím nechce přijít na lepší podmínky. Ostatní přepravní společnosti se buď ani neozvali, nebo nepřistoupili na levnější služby. Budeme se snažit co nejdříve sehnat lepšího dopravce. S pozdravem Pepovasleva.cz
A Avatar autora AndyOne | 3.3.2018
+ Rychlost
+ Prehlednost
+ Super ceny

Urcite doporucuji. Maximalni spokojenost :-)
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážená zákaznice, děkujeme Vám za kladnou referenci. Velice si toho vážíme. Hezký víkend. S pozdravem Pepovasleva.z
R Avatar autora Rozarka | 28.2.2018
+ Výborná komunikace
+ Velmi rychlá dodání zboží

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážená zákaznice, jsme potěšeni že jste s námi spokojena. S pozdravem pepovasleva.cz
Avatar autora | 23.2.2018
Rychle dodání
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Děkujeme Vám, Vážený zákazníku... :-)
K Avatar autora Karol V | 19.2.2018
+ Rýchlosť
+ Perfektný servis, vidno, že sa o to stará sám šef/zakladeľ. Dáva tomu srdce!
+ Ak niečo škrípe, okamžite vymenia kus za kus, žiadných 30 dní na reklamáciu. Takže, super.
- No, je to Čína, treba s tým počítať.

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, My Vám děkujeme za Vaši upřímnou referenci. Vážíme si toho. S pozdravem Pepovasleva.cz
M Avatar autora Michaela | 18.2.2018
Rychlost super....zboží mi přišlo do tří dnů od objednání
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den Michaelo, moc Vám děkujeme za ocenění našich služeb S pozdravem pepovasleva.cz
Avatar autora | 18.2.2018
+ Je to Ok

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, děkujeme Vám za kladné hodnocení. S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 17.2.2018
+ Dobrá komunikace s info linkou
+ Flexibilní řešení problému
+ Rychlá dodací lhůta

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, děkujeme Vám za kladné hodnocení. S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 17.2.2018
+ V pořádku zboží doručeno, s předstihem v den dodani byla oznámena přibližná doba doručení:po obědě. Dopoledne možno odejít. Vynikající.
- Hlavnim kritériem meho výběru trekingovych holí byla jejich délka po složení. Minimální délka měla být 50 cm, ve skutecnosti 60 cm.

Doručení zboží v pořádku. Parametry zboží neodpovídaly popisu na Internetu. Konkrétně délka trekingovych holi po složení.
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákzníku, omlouváme se Vám za to že jsme nesplnili Vaše očekávání. Budeme muset znova prověřit velikost trekingových holí. Děkuejme za zpětnou vazbu a pokud Vám můžeme vyjít vstříc, jsme plně připraveni splnit vaše požadavky. Je pouze na vás, zda si vyberete zboží vrátit požadovat peníze včetně poštovného které Vám vzniklo při objednání i při odesílání zboží zpět. S pozdravem Pepovasleva.cz
L Avatar autora Leon | 8.2.2018
+ Rychlý dodání
+ Vstřícnost

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, děkujem za Vaše kladné hodnocení. S pozdravem Pepovasleva.cz
D Avatar autora Denisa | 7.2.2018
+ Když vam přijde něak špatné zboží hned vam pošlou nahradu
- Malo kdy to funguje

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážená zákaznice, omlouváme se Vám za vzniklý potíže. Měli jsme za to že, když jsme Vám produkt vyměnily a zaslali Vám námi předem otestovaný, tak budete snámi spokojena. Mrzí nás že jste s našimi službami nespokojená a pokud Vám můžeme nějak vyjít vstříc, neváhejte se na nás obrátit. Spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě. S pozdravem Pepovasleva.cz
A Avatar autora Adam | 7.2.2018
+ Rychlé doručení, solidní jednání.

Rychlost,ochota a slušné jednání.
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, děkujeme za kladné hodnocení. Vážíme si toho. S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 4.2.2018
Zboží neuvěřitelný šmejd...!!!
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, Evidujeme pod číslem objednávky 3 produkty. Na tyto produkty které jse objednal si nám nikdo nikdy nestěžoval. Neříkáme že se nám nestalo nikdy, že se jednalo o vadný kus. A proto prosíme zašlete produkt který je vadný a my Vám buď zašleme peníze včetně poštovného nebo produkt vyměníme. Výběr je pouze na Vás. Děkujeme a omlouváme se za potížě které Vám vznikly. S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 31.1.2018
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Děkujeme :-) S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 25.1.2018
+ Rychle doruceni,prijemne jednani

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákzníku, jsme Vám vděčný za tak kladné hodnocení. S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 24.1.2018
+ Je levnejsi a rychle dodani

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, Děkujeme Vám za příjemné ohodnocení. Snažíme se o to aby naši zákazníci byli maximálně spokojeni. To je našim úspěchem. S pozdravem Pepovasleva.cz
Avatar autora | 23.1.2018
Skvělé, rychlé
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, děkujeme Vám za kladné ohodnocení. S pozdravem Pepovasleva.cz
M Avatar autora Martina | 23.1.2018
S obchodem velmi dobrá komunikace, zboží (LED pásky) fungují výborně a za skvělou cenu, rychlost dodání.Tento obchod doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše upřímné ohodnocení. Velice si Vážíme Vaši spokojenosti. S pozdravem Pepovasleva.cz